„A minőség nálunk nem fantázia, hanem alapkövetelmény”

Cégünk:

Immár több mint 10 éve, közel 12 üzlettel igyekszünk az ügyfelek igényeit, problémáit orvosolni. Mobiltelefonok, tabletek, elektronikai eszközök és azok tartozékai, kiegészítői forgalmazásával kezdtük. Legfontosabbnak tartottuk hogy megoldást kínáljunk a meghibásodott, elromlott készülékek javításának is. 

Szervizünk az okostelefonok megjelenése óta, naprakészen igyekszik tartani magát, minőségi gyári és utángyártott alkatrészekkel, precíz szerszámokkal, gépekkel, és a legfontosabb, tapasztalt megbízható tudással, kollégákkal. A nyitás napját hosszas felkészülés és tanulás előzte meg. Jelenleg az összes ismert márkájú mobiltelefon bevizsgálását, javítását vállaljuk.

Ígéretet tettünk, leendő ügyfeleinknek és magunknak is, hogy nem hagyunk senkit  sem kisétálni megoldás nélkül üzletünkből.

 Javításban mindig igyekszünk felkészültek lenni a frissülő, ellenőrzött, naprakész megoldásokkal. Márkafüggetlen szervizünk garanciális időn túl is képes életet adni hibás vagy nem működő készülékeknek. Nagy alkatrész készlettel és  kapacitással vagyunk befogadóak, így nem kell heteket hónapokat várni. Helyben szerviz nálunk azt jelenti hogy ügyfelünk akár meg is várhatja a javítást.

0
éve már veletek!

Csapatunk:

beszelgetes

 

Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésükre. Folyamatosan képezzük magunkat, kutatunk, és kapcsolatban vagyunk gyártókkal, forgalmazókkal, más szervizekkel is hogy a legjobb minőségi munkát adjuk ki kezünkből.

Munkáink után garanciát vállalunk, és igyekszünk a leghamarabb teljes körű információt nyújtani ügyfeleinknek a folyamatokról.

Ígéretet tettünk ügyfeleinknek és magunknak. Aki megkeres minket nem hagyjuk megoldás vagy legalább tanácsadás nélkül.  

Ti mondtátok rólunk!

Számomra a legfontosabbak az adataim, és az hogy mindig legyen a telefon nálam. A srácok egy órán belül megoldották a problémámat.
Boka Péter
Szaktanácsadó
Éppen bevásárolni mentem, sosem gondoltam volna hogy mire megveszem a tejet, tejfölt van egy új akkumulátor a telefonomba. És lett! Köszönöm srácok.
dr. Szekeres Balázs
Osztályvezető főorvos

Köszönjük! Bizalommal várunk téged is!